Facebook игра

MonsterNutritions Facebook Game

Запишете се за участие в нашата игра във Facebook страницата ни!

Отбележи се, остави положително ревю и участвай в томболата за голямата награда! Срока за участие е до 10-ти Март, а наградите ще бъдат обявени в сайта и фен страницата до 48 часа след приключване на играта. Ревюта могат да се оставят само по веднъж, но всеки ден можете да се отбелязвате на нашата страница. Това допълнително ще увеличи шансовете ви за победа! Важно е все пак да оставите поне едно ревю и поне веднъж да сте се отбелязали.

Кой може да участва?

Всички лица над 13 годишна възраст могат да се участват в нашата игра. Тя не е обвързана с покупка. Ако победителя е непълнолетен съветваме да поиска професионална помощ от нас и своите родители преди поръчка и по време на приема на добавките.

Каква е голямата награда?

В края на играта ще бъде изтеглена томбола измежду всички участници. Победителя получава продукти от AllMax Nutritions на стойност 100+ лева!


Какво е отбелязване?

Напишете пост, в който отбелязвате, че сте в MonsterNutritions. Не е важно какво точно ще напишете, стига да не уронва престижа на магазина или фен страницата ни.

Check at MonsterNutritions


Какво е ревю?

След като се отбележите, че сте били при нас, посетете нашата фен страница и оставете своята оценка за магазина и/или сайта. Бихме се радвали на положителни ревюта, въпреки че ще обърнем внимание на всички, за да подобрим своите услуги и продукти.

Review MonsterNutritions

Важно!!! Ако вашето ревю или отбелязване не е публично, то няма как го видим и следователно не можем да ви включим в играта.

Добре дошли в Monsternutritions